Kosova

Huqjet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, gabojnë datat në komunikatat zyrtare

Në një komunikatë për media e lëshuar nga Ministria e Punëve të Jashtme me rastin e Ditës Kombëtare të Maqedonisë së Veriut ka gabuar me datën e themelimit të marrëdhënieve diplomatike mes dy vendeve – shkruan Kosova.info

Ministrja Haradinaj – Stublla uroj në emër të Republikës së Kosovës dhe popullit kosovar Ditën Kombëtare të Maqedonisë së Veriut.

Ministrja Stublla tregoj për datën kur shteti maqedonas e ka pranuar Kosovën si shtet të pavarur dhe kur kanë lidhur këto dy shtete marrëdhënie diplomatike por me këtë të fundit ja huq shumë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.