Kosova

Humb një vajzë nga Gjilani

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person nga Komuna e Gjilanit ka humbur, shkruan Kosova.info.

Bëhet e ditur se ankuesja femër K-Ashkalike ka informuar se e bija e saj viktima femër K-Ashkalike e moshës së mitur është larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

 Njësia përkatëse policore është duke hetuar rastin.