Kosova

Hoti/ Shpresojmë që përhapja e koronavirusit të mos jetë e madhe

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës Avdullah Hoti ka deklaruar se Qeveria do të furnizojë komunat e prekura me koronavirus me gjëra të nevojshme.

“Do të furnizojmë komunat dhe të shpresojmë se përhapja e koronavirusit të mos jetë aq e madhe dhe të mos vendoset edhe ndonjë komunë tjetër në karantinë”, tha Hoti për televizionin publik.

Kosova ka regjistruar 9 raste me koronavirus, prej tyre katër vetëm sot.

Malisheva, Vitia, Klina dhe Podujeva janë komunat në të cilat janë regjistruar rastet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.