EKONOMI

Hoti: Qeverisja e PAN-it ka përkeqësuar gjendjen ekonomike

Ish-shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka thënë se gjatë qeverisjes së koalicionit PAN, gjendja ekonomike në vend është përkeqësuar.

Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se gjatë kësaj qeverisjeje, trendi i të hyrave ka rënë dhe shpenzimet janë rritur.

Ai thotë se trendi i importit është rritur ndërkaq eksporti është i njëjtë.

Hoti tutje ka shtuar se edhe papunësia është rritur.

Ai në profilin e tij në Facebook ka publikuar një video përmes së cilës janë krahasuar treguesit ekonomik në kohen e qeverisjes së PDK-së, LDK-së dhe koalicionit PAN, e që sipas tij, shifrat tregojnë se LDK-ja ka performuar më mirë.