Kosova

Hoti: Koalicioni qeverisës i ka bërë dëm të madh pozitës strategjike të Kosovës në bisedime(VIDEO)

Kreu i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti, tha se tarifa e Kosovës kundër importeve serbe ka pasur pasoja negative dhe ka çuar në një zvogëlim të përkrahjes ndërkombëtare për Kosovën.

Hoti ndodhet në Washington si pjesëmarrës në forumin parlamentar në kuadër të Partneritetit për Demokraci, që organizohet nga Dhoma e Përfaqësuesve e Kongresit amerikan./VoA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.