Kosova

Hoti: fitorja madhështore e LDK-së dhe e Ukë Bytyqit në zgjedhjet e lira i tërboi kundërshtarët e lirisë dhe të demokracisë në Kosovë, të cilët e ekzekutuan

Me rastin e tetëmbëdhjetë vjetorit të vrasjes së Ukë Bytyqit, Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka thënë se “tetëmbëdhjetë vjet më parë, me anë të votës së lirë, qytetarët e Therandës në mënyrë bindëse ia besuan Ukë Bytyqit udhëheqjen e kësaj komune”, shkruan Kosova.info

Lexojeni të plotë postimin e tij të plotë: