Kombëtare

Hoti: Beteja e Loxhës pikë kthese në luftën për liri

Në 21 vjetorin e betejës së Loxhës, sot janë bërë homazhe në kujtim dhe nderim të heronjve dhe dëshmorëve te rënë në këtë betejë.

Avdullah Hoti ka kryesuar një delegacion nga Lidhja Demokratike e Kosovës të cilën kanë nderuar të rënët e kësaj beteje.

“Në përvjetorin e betejës së Loxhës bëmë nderime me Kujtimin dhe Armendin dhe luftëtarë të kësaj beteje. Respekt për të rënët për lirinë e Kosovës në këtë betejë heorike, që mbetet pikë kthese në luftën për liri, e udhëhequr me strategji të lartë ushtarake”,deklaroi Hoti, përmes një postimi në Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.