Kosova

Horror në Gjykatën Speciale: I akuzuari serb ia pret vetes fytin në foltore

Gjatë gjykimit të Grupit të Valevës para Gjykatës Speciale në Beograd, i pandehuri, Zoran Jeliçiq ia preu fytin vetes fytin para të gjithëve në sallën e gjyqit, raportojnë disa media serbe.

Sipas njoftimeve të mediave, Jeliq doli para gjykatës, me fjalët: “Tani do të vras ​​veten para të gjithëve”, nxori një objekt të mprehtë dhe ia preu vetes fytin.

Gjendja e tij shëndetësore ende nuk dihet.

Në vitin 2009, “Klani Valjevo” u arrestua në një operacion të madh policie,  për vrasje, veprimtari kriminale, armëmbajtje pa leje, eksplozivëve, zhvatje dhe shkaktim të lehtë dhe dëmtime serioze trupore dhe zhvatje të parave.

Të arrestuar ishin Milan Lazareviq, Zoran Jeliçiq, Milan Milijanoviq, Nebojsa Goloskoviq, Aleksandar Pavloviq, Dejan Velimiroviq, Mirko Lazareviq, Marko Milickoviq dhe Aleksandar Boskovi.