Kosova

Hodhi 3 mijë euro në mbeturina, punëtorët e kompanisë së…

Dy persona të cilët mbledhin mbeturinat në to gjetën diçka shumë të vlefshme. Brenda një kolltuku fshihej një shumë e konsiderueshme parash.

Të hollat nuk hezituan t’ia kthejnë pronarit i cili në shenjë falënderimi të dyve ua dha nga 100 dollarë.

E punëtorët që hoqën mbeturinat e kuptuan se aty  ka para vetëm pasi i kontaktoi pronari i parave.

Aty fshiheshin rreth 2500 dollarë, 1 mijë euro dhe disa para të valutave tjera.

Të hollat nuk hezituan t’ia kthejnë pronarit, por fillimisht e pyetën rreth tyre.

Puntorët ndihen mirë për gjestin e bërë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.