Show Biz

Hilary Duff është shtatzënë, po pret fëmijën e dytë me Koman

Hilary Duff dhe Matthew Koma, po presin edhe një fëmijë.

Duff, aktorja e njohur amerikane, është nënë e vajzës Banks Violet që e ka me Koman, ndërkaq, është nënë edhe e 8-vjeçarit Luca Cruz nga martesa e kaluar me Mike Comrie.

Duff e konfirmoi shtatzëninë e dytë me Koman të shtunën.

Përmes një videoje me barkun e fryrë, çifti tregon edhe se sa i lumtur është.

View this post on Instagram

We are growing!!! Mostly me …

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on