Kosova

Hidhen shorti për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë

Është hedhur shorti për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publikë, short ky i organizuar nga Agjencia Kundër Korrupsionit.

Hedhja e shortit u bë nga ana e gazetarëve të pranishëm të cilët në mënyrë transparente u zgjedh vetëm një numër.

Me këtë rast numri i zgjedhur ishte 3, e duke filluar nga ky numër çdo personi të 5stë zyrtarë të lartë publik do t’i kontrollohet pasuria.

Numri i tretë fillon nga Shqipe Kryeziu, e cila është këshilltare komunale në Komunën e Rahovecit dhe përfundon te numri 4748, Sokol Havolli,  i cili është këshilltar komunal në Komunën e Prishtinës. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.