Life Style - Funny

Një burrë po riparonte një motor të veturës gjersa dikush tjetër po e ngiste atë

E habitshme!

Pamjet e çuditshme tregojnë një burrë që struket me një motor nën kapuçin e një makine.

Derisa shihet ai duke e riparuar atë, një burrë tjetër shihet duke e vozitur veturën me një shpejtësi të konsiderueshme.

Videoja u postua në kanalin e tij në YouTube nga Viral Life dhe nuk dihet se ku ka ndodhur.