Show Biz

Hekuran Krasniqi sjell video projektin e ri “Boni mashallah”

Edhe një këngë e re i është bashkuar një numri të madh që kanë ardhur muajt e fundit.

Hekuran Krasniqi ka sjell këngën më të re në bashkëpunim me këngëtarin shqiptar, Vani Gjuzin.

“Boni mashallah”, titullohet kënga e re e këngëtarit që e ka shoqëruar me një video teksa shihen disa kërcimtar.

Theksojmë se tekstin dhe muzikën e ka bërë vetë këngëtari prizrenas, Krasniqi gjersa orkestrimin e bëri Elton Neziri.

Ndryshe, Heki gjatë muajve të ardhshëm do të sjell këngë të tjera si dhe do të mbajë disa koncerte muzikore.