Kosova

Haziri me AAK- në dhe Nismën koalicion i zorit

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, ka folur për koalicionin e mundshëm me Aleancën për Ardhmërinë e Kosovës, Nismën Socialdemokrate, Aleancën Kosova e Re dhe pakicat.

“LDK është e vetmja parti që arrin të sigurojë të ketë shumicën sot”, ka thënë Haziri.

“PDK-ja nuk ka partnerë. E vetmja parti që e përballon këtë shumicë është LDK-ja”, ka deklaruar ai në Rtv Dukagjini.

“Ne mund të ndërtojmë qeverinë. Është koalicion i zorit, nuk kemi zgjidhje, ta bëjmë njëher shumicën tani flasim”, ka thënë Haziri.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.