Kosova

Haraqija: Nëse shkojmë nesër në zgjedhje LDK del e para

Ish-anëtari i LDK’së, Astrit Haraqija, ka thënë në emisionin DPT te Fidani në T7 se nëse vendi shkon në zgjedhje përsëri, atëherë LDK do të dilte e para. 

Haraqija ishte duke folur për videon e lansuar nga kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ku tregonte se po shkonte tek presidenti i vendit pa marrëveshje me LDK’në. Haraqija ka thënë se këto video janë të panevojshme dhe se po bëhen për të fajësuar LDK’në, por që kjo nuk do të arrihet.

“Nëse shkojmë nesër në zgjedhje LDK del e para”, ka 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.