Kosova

Haradinaj tregon se çka do të përfitoj Kosova nga qeverisja e partisë së tij

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj ka përmbyllur konsultimet me të gjitha degët e AAK-së, duke thënë se fuqizimi i familjes së tyre politike, mobilizimi i të rinjve dhe hapja e mëtutjeshme për kuadro të reja, janë sfidat e radhës për këtë subjekt politik anekënd Kosovës.

Haradinaj ka shkruar në Facebook se me takimin e sotëm me kolegët nga Mitrovica e Jugut, Juniku, Shtimja, Shtërpca, Leposaviqi, Zveçani dhe Zubin Potoku, përmbyllëm konsultimet me të gjitha degët e AAK-së. “Fuqizimi i familjes sonë të madhe politike, mobilizimi i të rinjve, hapja e mëtutjeshme për kuadro të reja, janë sfidat e radhës për Aleancistët anekënd Kosovës. Me Aleancën e fortë, Kosova do të ketë ekonomi, ushtri dhe komuna të forta”, ka shkruar ai.

https://www.facebook.com/RamushHaradinajOfficial/?ref=nf&hc_ref=ARQMLG09hUOBhiCmf5r_cDGKPmsIPF-giVvHnVDKnxaicP0-RxUlUTajZvflCgT6BXA