Kosova

Haradinaj: Shpend Maxhuni dha dorëheqje për shkak të problemeve shëndetësore

Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, ka folur për punën e tij dyvjeçare para gazetarëve, shkruan kosova.info.

Ai në këtë mbledhje ka folur për dorëheqjen e Shpend Maxhunit ku ka thënë se ai ka dhënë dorëheje për shkak të disa problemeve shëndetësore e motiveve private.

“Zotëri Maxhuni është në detyrë të AKI në prill të vitit 2018  dhe flas me kompetencë dhe puna e tij ka qenë shumë e mirë dhe ju siguroj se puna e tij është e çmueshme. Dorëheqja e tij është për motive të tij personale dhe shëndetësore dhe AKI ka zëvendësdrejtor”, ka thënë Haradinaj.

Shfaq më shumë

Leave a Reply

Your email address will not be published.