Kosova

Haradinaj: Programi dhe vizioni i Aleancës të arrijë në çdo shtëpi strukturat janë mobilizuar

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, ka nisur javën duke takuar strukturat e degëve të Vitisë, Kaçanikut, Hanit të Elezit, Podujevës, Skenderajt dhe Fushë Kosovës.

Ai tha se strukturat janë mobilizuar që programi dhe vizioni i Aleancës, të arrijë në çdo shtëpi.

“Javën e nisëm me takime pune, me kolegët nga Vitia, Kaçaniku, Hani i Elezit, Skenderaj, Podujeva dhe Fushë Kosova. Strukturat janë mobilizuar që programi dhe vizioni i Aleancës, të arrijë në çdo shtëpi. Qytetarët e Kosovës meritojnë të kenë një jetë të dinjitetshme. AAK-ja është përcaktuar që të ofrojë opsionin më të mirë të qeverisjes anekënd vendit’, ka shkruar Haradinaj në Facebook. Kujtojmë se kryetari Haradinaj edhe javën e kaluar ka zhvilluar takime të shumta, me degët e komunave të tjera.

Javën e nisëm me takime pune, me kolegët nga Vitia, Kaçaniku, Hani i Elezit, Skenderaj, Podujeva dhe Fushë…

Slået op af Ramush HaradinajMandag den 19. oktober 2020