Kosova

Haradinaj për bashkëngjitjen e PSD-së në dialog: Roli i Thaçit nuk zhbëhet

Kryeministri Ramush Haradinaj, tha se Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet për vizat.

Ai ka kërkuar nga partitë opozitare sikurse Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Vetëvendosje që ta përkrahin Qeverinë në një rast tjetër – sikurse taksa prej 100%.

Haradinaj ka folur edhe për krijimin e projektrezolutës bashkë me projektligjin që Partinë Socialdemokrate e bën pjesë të dialogut me Serbinë.

Ai tha se asnjëra nga këto dy dokumente nuk mundet ta zhbëjë rolin e Hashim Thaçit në dialogun me Serbinë, pasi sipas tij, këtë çështje e ka të caktuar me kushtetutë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.