Kosova

Haradinaj: Kosova e gatshme për marrëveshje që rezulton me njohje reciproke

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Ramush Haradinaj, takoi ish-diplomatin francez, aktualisht Këshilltar i Lartë i Qendrës për Dialog Humanitar, Jean Marie Guehenno.

Haradinaj tha se në këtë takim u këmbyen mendime për hapat e mëtejmë për vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Postimi i plotë i Haradinajt pa ndërhyrje:

Me Këshilltarin e Lartë të Qendrës për Dialog Humanitar, Jean Marie Guéhenno, njëherit ish-diplomat i shquar francez, këmbyem mendime për hapat e mëtejmë për vazhdimin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Kosova është e gatshme për marrëveshje gjithëpërfshirëse ligjërisht obligative, që rezulton me njohje reciproke në kufijtë ekzistues.


Shfaq më shumë
//thaudray.com/4/3473483