Kosova

Haradinaj: Kërkoj nga të gjithë punë për adresimin e sfidave

Kryeministri i Kosovës Ramuush Haradinaj ka premtuar se Kosova nuk do të humb asnjë ditë që të merret më sfidat që kanë dalë nga Raporti i Progresit.

Ai ka kërkuar nga te gjithë kabineti qeveritarë që t’i adresoj ë sfidat që ka ë dal nga ky raport dhe bashkërisht te bëjmë më të mirën e mundur për qytetarët e Kosovës.

Qeveria është e interesuar të përmirësoj të gjitha defektet e dala nga ky raport ngase edhe BE- ja do ta marrë Kosovën më seriozisht ne rrugën e integrimit të saj e europian”, ka thënë Haradinaj.

Këtë deklaratë i pari i qeverisë e bëri në mbledhjen e qeverisë ku temë diskutimi ishte shqyrtimi i planit nacional për adresimin e sfidave të Raportit te Progresit. /Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.