Përmes një postimi në Facebook, Haradinaj e ka quajtur Demaçin luftëtar të lirisë dhe pishtar të paqes.

“Luftëtari i Lirisë , Pishtari i Paqes, Simboli i Rezistencës së Kombit- Adem Demaçi- i pavdekshëm kujtimi për Ty!”, ka shkruar Haradinaj.