Kosova

Haradinaj i dhuron pullë postare ish-sekretares Madeline Albright

Kryeministri Ramush Haradinaj ka pritur në takim ish-sekretaren amerikane të shtetit, Madeline Albright.

Në shenjë mirënjohje për kontributin e dhënë ne çlirimin e Kosovës 20 vite më parë, kryeministri Haradinaj i ka dhuruar pullë postare ish- sekretares Medeline Albright 

Kujtomë se Albright do të marrë pjesë në shënimin e 20-vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Për të shënuar këtë ditë, në Kosovë po qëndron edhe ish-presidenti i ShBA-së, Bill Clinton, dhe shumë personalitete tjera vendore e ndërkombëtare. eo