Kosova

Hapet qendra e votimit në shkollën teknike në veri

Është hapur qendra e votimit në shkollën teknike në Veri të Mitrovicës, njofton Klan Kosova.

Sipas informatave të fundit, deri tash janë dhënë 50 vota dhe 10 të tjera me kusht.

Po ashtu, ai bëri të ditur se votimi bëhet vetëm me letërnjoftimin e Republikës së Kosovës.