Life Style - Funny

‘Hape telefonin t’kom qu zemra’, imazhi habitës i Rinës

Që nga lidhja e saj me Sin Boy  dhe me hapjen e re të llogarisë në Instagram, është bërë shumë aktive në këtë rrejt social.

Këngëtarja Rina Balaj së fundmi ka hedhur një fotografi në Instagram dhe habiti me përshkrimin që ia la imazhit në fjalë, shkruan Syri Kosova.

Kjo se, këngëtarja dukej si të ishte e dëshpëruar dhe shkrimit ia la fjalët ‘Hape telefonin se t’kom qu zemra’.

Si duket, këto janë fjalë të ndonjë projekti të saj të ri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.