Kombëtare

Hajnat thyejnë një shtëpi në Reznik të Vushtrrisë

Në orët e mbrëmjes është thyer nga hajnat një shtëpi në Reznik të Vushtrrisë.

Sipas familjarëve rasti ka ndodhur në ora 19.00 dhe në momentin e vjedhjes ata nuk kanë qenë në shtëpi.

Hajnat kanë thyer derën e hyrjes dhe kanë vjedhur gjësende të vogla, si parfume e atlete.

Policia ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka nisur hetimet lidhur me rastin.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.