Kombëtare

Hajdutët i futen me forcë në shtëpi dhe ia vjedhin atë që nuk pritej

Në Istog dje ka ndodhur një vjedhje e rëndë. Sipas raportit të policisë, viktima ka dëshmuar se hajdutët i janë futur me forcë në shtëpi dhe ia kanë vjedhur dy armë – shkruan Kosova.info

Viktima mashkull kosovar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë arritur të vjedhin një pushkë gjuetie dhe një pistoletë” – thuhet në raportin e policisë.

Nuk raportohet për të arrestuar./Kosova.info/