Life Style - Funny

Habisin studiuesit/ Receta e lumturisë: Gjumë dhe seks

Të flesh një gjumë të rehatshëm, pa pengesa dhe të kesh një jetë të mirë seksuale, kanë një ndikim më të madh në mirëqenien tuaj se sa paratë.

Ky studim i publikuar thotë se marrëdhëniet e forta me familjen e miqtë, siguria e punës dhe shëndeti i mirë i më të dashurve tuaj, janë gjithashtu shumë më të rëndësishme se sa makinat e luksoze dhe festat ekzotike.

Këto pretendime vijnë nga një indeks i ri ‘Well Well Well’, i cili shikon se si njerëzit përballen më mirë me streset e jetës moderne.

Një sondazh i 8,250 ekspertësh nga Oxford Economics dhe Qendra Kombëtare për Kërkime Sociale zbuloi se mesatarja britanike ka një rezultat  prej 62.2 nga 100 persona të cilët ndihen të lumtur.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483