Life Style - Funny

Grupi muzikor ’Village People’ koncert në lagjen londineze, banorët vishen si ata dhe këndojnë në rrugë

Mbrëmja e kaluar ishte një natë aspak e zakonshme për banorët e Enfiled, Londër.

Një grup njerëzish vendosën të dilnin nga shtëpitë e tyre dhe të jepnin nj shfaqje për të gjithë lagjen, teksa ruajnë distancën sociale.

Ata u veshën si grupi muzikor ‘Village People’ dhe performua në rrugë këngën e famshme ‘YMCA’ për të ngritur moralin e lagjes në këtë kohë krize.

Videoja u postua në rrjete sociale ku dhe bëri bujë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.