Kuriozitet

Gruaja vesh fustanin e dasmës për një vit të tërë për të shfrytëzuar vlerën e parave të saj

Kur Dawn Winfield-Hunt u martua në fillim të këtij muaji, ajo vetëm priste të vishte një herë veshjen e saj të dasmës. 

Pas kësaj, 54-vjeçarja nga Isle of Wight, Angli, kuptoi që ajo mund dhe duhet të veshë fustanin e saj të bukur të dasmave disa herë.

“E vesha në Barbecue, dhe të gjithë e donin atë! Pastaj vendosa ta vishja atë javë dhe të shkoja në Tesco në të dhe të shkoja në konvikte me vozë, ”i tha ajo TODAY Style.

Shfaqja e modës e veshjes së dasmave të Winfield-Hunt për një javë, u shndërrua në diçka më shumë kur ajo pa se sa njerëz të ngazëllyer ishin për ta parë atë duke e veshur atë.

“Kuptova se sa i lumtur i bëri njerëzit,” tha porsamartuar.

Kush thotë se duhet të vishni vetëm një herë veshjen tuaj të dasmës?

Kush thotë se duhet të vishni vetëm një herë veshjen tuaj të dasmës? Agjensia e Lajmeve të Caters
Kështu që nusja vendosi të veshë fustanin sa më shumë që të jetë e mundur për vitin e ardhshëm, dhe ajo nuk ka marrë asgjë tjetër përveç reagimeve pozitive deri më tani.

“Njerëzit e duan atë! Ata janë gjithmonë aq të lumtur dhe buzëqeshje rreth meje dhe gjithmonë vijnë për të folur me mua, “tha ajo.

Që nga lidhja e nyjës me burrin Steve, 57 vjeç, më 3 gusht, Winfield-Hunt ka veshur fustanin e saj të dasmës në të gjithë vendin.

“Unë kam bërë pazar, kam bërë darkë, kam pikturuar kuvertën, kam kryer disa punë zdrukthtari, kam bërë ngritjen (aka vakum) dhe kam qenë në një festival të hapur”, tha ajo.

Nusja madje vesh veshjen e saj për të bërë punët e shtëpisë! Agjensia e Lajmeve Caters
Winfield-Hunt thotë se ajo sapo filloi dhe citon kayaking, hipur mbi kalë dhe pjek një tortë si disa artikuj në listën e kovave të saj të veshjeve. Aventurieri gjithashtu dëshiron të vizitojë Pallatin Buckingham dhe kopshtin zoologjik, ndërsa të gjitha ato janë bashkuar.

Porsamartuari aventuresk po merr veshjen e saj kudo, madje edhe konviktin e vozitjes.Agjensia e Lajmeve të Kateve

Nusja e bleu fustanin e saj në shitje për 300 £ (rreth 364 dollarë dollarë) në një dyqan lokal bamirësie, dhe sigurisht që ajo po merr vlerë të parave të saj.