Kosova

Gruaja raporton në polici se ish burri ia ka marrë djalin

Gjatë ditës së djeshme, një grua në Prishtinë ka raportuar në Stacionin Policor një marrje të kundërligjshme të fëmijës.

Ajo thotë se ish burri i saj, me të cilin është ndarë pas 13 vitesh martesë, i ka marrë djalin pesë vjeçar i cili është nën mbikëqyrje të saj, me vendim të gjykatës.

Me vendimin e Prokurorit iniciohet rasti dhe mbetet nën hetime.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.