Bota

Griset flamuri i Turqisë në mes të Parlamentit Evropian (Video)

Ioannis Lagos, deputet grek në Parlamentin Evropian (PE) në sesionin parlamentar në lidhje me gjendjen e refugjatëve në ishujt grekë, grisi flamurin e Turqisë.

Në sesionin e Asamblesë së Përgjithshme të PE-së në Bruksel të titulluar “Gjendja humanitare në ishujt grekë”, u trajtua gjendja e refugjatëve në rajon.

“Nuk dëgjojmë nga askush këtu të flasë në lidhje me gjendjen e shtetasve grekë. Të gjithë flasin për refugjatët, çka do të ndodhë me të drejtat e shtetasve grekë?”, reagoi Lagos, ish-anëtar i partisë greke të së djathtës ekstreme, Agimi i Artë, aktualisht deputet i pavarur i PE-së, shkruan Anadoly Agency.

Ai tha se 70 për qind të shtetasve grekë janë kundër migrimit të paligjshëm, duke pretenduar se populli i vendit është duke pësuar sulme nga migrantët.

“Nga ana tjetër është edhe Turqia, bën çdo gjë që dëshiron. Në vendin tonë vijnë migrantë në masë të madhe. Ja flamuri turk. Çka bëhet me të, griset dhe hidhet. Duhet t’i japim fund kësaj”, tha Lagos dhe grisi flamurin turk prej letre.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.