Kosova

Grenelli paralajmëron rifillim të dialogut Kosovë-Serbi

Richard Grenell, i dërguari i posaçëm i administratës Trump për dialogun Kosovë-Serbi ka paralajmëruar një të tij.

Përmes një postimi në Twitter, të cilit ia ka bashkuar statusin e presidentit Thaçi, për veprime javën e ardhshme në drejtim të krijimit të një Qeverie të re, Grenelli ka insistuar në heqjen e tarifës dhe reciprocitetit.

“Posa të hiqen tarifa dhe reciprociteti (mbase këtë javë?), atëherë Dialogu nis me intensitet më të shtuar. Kam biseduar me liderët në Serbi dhe Kosovë, për ta bërë të qartë se duhet të fillojnë me ndërtimin e besimit sot në përgatitje të tij – dhe ata janë zotuar ta bëjnë këtë. Së shpejti do të ketë më shumë”, shkruan ai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.