SPORT

Grand Slami’ i Hungarisë: Eliminohen Nora Gjakova dhe Flaka Hoxha

Janë eliminuar Nora Gjakova dhe Flaka Hoxha në Grand Slamin e Hungarisë.

Të dy xhudistët kanë garuar në kategorinë deri në 57 kilogramë.