Show Biz

Gorillaz feat. Snoop Dogg sjellin këngën “Hollywood”

Gorillaz ka lancuar këngën e tyre të re të quajtur “Hollywood” që përmban bashkëpunëtorin e kaluar Snoop Dogg.

Kënga është planifikuar të përfshihet në albumin e ardhshëm “The Now Now” të projektit të udhëhequr nga Damon Albarn, i cili do të dalë më 29 qershor.

Albarn ka lëshuar tashmë albumin “Fire Flies” dhe “Sorcererz” si dhe “Lake Zurich “dhe George Benson tregojnë” Humility”.

Vitin e kaluar, Gorillaz lëshoi ​​albumin e tyre me tematikë politike “Humanz”,dhe më pas një kuti vinyl prej 350 dollarësh “Super Deluxe “të vendosur në të./Kosova.info./

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.