Hi Tech

Google Pixel 4 do të jetë në dispozicion në tre ngjyra

Google do të sjellë më 15 tetor Pixel 4 dhe 4 XL, që do të jetë në dispozicion në tri ngjyra.

GSMArena raporton se Google Pixel 4 do të jetë në dispozicion me ngjyrë të zezë, të bardhë dhe të portokalltë.

Ato do të quhen “Just Black”, “Clearly White”, dhe “Oh So Orange”, transmeton Koha.net.

Përveç modeleve të reja Pixel, pritet që kompania ta prezantojë edhe laptopin e ri me Chrome OS. Google më parë ka theksuar se përpjekjet e veta në fushën e harduereve më nuk do t’i përqëndrojë në tableta, kështu që mund të shohim diçka të afërt me Pixelbook nga viti 2017.