SPORT

Goli i Granit Gashit, e shpall kampion KF ”UV Malisheva”

Për klubin futbollistik KF  ”UV Mallisheva” dita e djeshme ka qenë një ditë e veçantë. Ku ky klub futbolli është shpallur kampion në ligën e dytë grupi A të futbollit kosovar.

Futbollisti Granit Gashi ishte ai i cili shënoj golin, gol ky i cili klubin futbollistik KF ”UV Malisheva” e bëri që të shpallet kampion.

Ndërsa në stadiumin e qytetit, KF  “UV Malisheva”, edhe zyrtarisht e ka pranuar kupën e kampionit, në Ligën e Dytë A, dhe me këtë është zyrtarizuar kalimi në Ligën e Parë të Kosovës në futboll.

Pas shpalljes së titullit kamipon, ky ekip në sezonin e ardhshëm do të garoj në Ligën e parë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.