Love & Sex

Golg Ag i dedikon fjalët prekëse babait të tij

Dhimbja për humbjen e prindit nuk kalon kurrë.

Dhe këngëtari Gold Ag ndau me fansat dhimbjen e mungesës së babait me anë të një postimi në Instagram.

Ai vizitoi sot varrin e babait të tij i cili është ndarë nga jeta vite më parë dhe i dedikoi fjalët prekëse.

“Veç një ditë zog të isha bërë, fluturimin kisha ardh me të pa babë,”- shkroi Gold Ag.

Image

Këngëtari i ka dedikuar edhe një këngë disa vite më parë të atit, titulluar: “Babë”.

Këngëtari është munduar ta mbajë jetën e tij private larg vëmendjes së mediave.

Ai u martua në fshehtësi pak kohë më parë dhe mbajti të fshehte identitetin e bashkëshortes së tij.

Por Gold Ag zbuloi imazhin e saj në një postim për festën e Fiter Bajramin, ku uroi ndjekësit.