Video

Gjyqtari valltar bëhet hit në internet

Një gjyqtar anësor është bërë hit në internet pasi teksa drejtonte takimin ka shfrytëzuar kohën edhe për vallëzim.

Tifozët këndonin dhe këngët e tyre i shfrytëzoi anësori që vallëzonte për të humbur kohë gjatë vrapimit në vijën anësore të fushës.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.