KULTURË

Gjurmët e Perandorisë Romake në Parkun “Ulpiana”

Parku arkeologjik “Ulpiana” gjendet në Graçanicë, rreth 12 kilometra larg Prishtinës.

Struktura të ndryshme që datojnë nga shekulli I i pushtimit të Perandorisë Romake janë të shtrira në një pozitë shumë strategjike dhe piktoreske.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483