Kombëtare

Gjurmë Shqiptare: Gjaku ynë i shpërndarë (Video)

Simbol kanë shqiponjën, ndërsa nën të shkruajnë për gjakun e shpërndarë gjithkund…

Gjurmët, dokumentet, dëshmitë e gjalla dhe udhëtimi i bustit të heroit kombëtar…

Ndiqni të plotë dokumentarin e gazetarit Marin Mema. Një histori e jashtëzakonshme në një qendër arbëreshe…


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.