Kosova

Gjuriq: Serbia s’do ta njoh Kosovën

Prishtina do të duhet të përmbushë angazhimet e saj, tha drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq.

Sipas tij, “e vetmja gjë në mendjen e Prishtinës është statusi dhe njohja nga Serbia, por  asgjë nga kjo nuk do të ndodhë”,

“Nuk do të ketë zgjidhje të lehtë dhe të qëndrueshme për çështjen e Kosovës. Kjo nuk do të na ndryshojë dhe çdo mbështetje për serbët në Kosovë do të jetë edhe më e fortë, “tha Gjuriq për Veçernje Novosti, që transmeton Kosova.Info.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.