Kosova

Gjuriq: Kosova s’mund të bëjë gjë pa folur me Serbinë

Drejtori i Zyrës për Kosovën në Qeverinë e Serbisë, Marko Gjuriq, mendon se Prishtina nuk mund të bëjë asgjë pa biseduar me Beogradin.

“Aspiratat e shqiptarëve janë mjaft të qarta për ne, por duhet të jetë e qartë për ata se pa biseduar me Serbinë, nuk mund të bëjnë asgjë tjetër përveçse t’ia “shesin mjegullën”popullit të tyre”.

Për Serbinë, pohon Gjuriq, sigurisht që nuk është një befasi kur dikush nga Prishtina nuk i përmbahet marrëveshjes dhe kjo tregon se një pjesë e tyre është e papërgatitur e nuk e respekton atë që u diskutua.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.