Kuriozitet

Gjuetari i kristaleve, zbulon magjinë e gjetjes së tyre(VIDEO)

Burri në këtë video është duke kërkuar për kristale…Duket se vendi ku është duke kërkuar është i mbushur me rërë dhe baltë dhe kristalet që ai nxjerr janë nga më të ndryshmet në madhësi dhe ngjyra. Dhe duket se nuk kanë të mbaruar.

Disa kanë një ngjyrë të dukshme violë ndërsa të tjerë janë plotësisht të bardhë.

Ai i pastron ata me një shiringë uji me presionin e ujit dhe duken gjithnjë edhe më të shkëlqyer dhe të bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.