Show Biz

Gjiko paska shitur drogë?

Dje e publikoi dhe për një ditë mori afër gjysmë milioni klikime në Youtube.

‘Çunat e rrugës’ quhet ky projekt nga Gjiko që po pëlqehet për arsye se ka një mesazh shumë interesant Brenda vetës.

Por, një pjesë e tekstit nga Gjiko ka habitur ndjekësit e tij për disa fjalë që ai ka thënë.

“Mos t’ish kon kjo muzikë isha kan hala tu shitë drogë nëpër rrugë që trupin ma ka kalitë” janë ndër tjera fjalët e tij në tekstin e këngës.

Se a është kënga dedikim personal, reperi tregoi qysh në fillim kur u pyet “Gjiko cili është rrëfimi yt”.