OPINION

GJERGJ KASTRIOTI -SKËNDERBEU ËSHTË EMBLEMA E SHQIPTARIZMES

Shkruan: Erald SELCA
Asnjë Dritan Abazoviç ose pseudohistorian pseudogazetar ,pseudoshkrimtar nuk mund ta njollos Kryeheroin tonë Kombëtar Skenderbeun lavdimadh .

Dritan uroj të reflektosh të kërkosh falje publike dhe të shqiptarizohesh nese do se tek ti nuk po flente fare çeshtja kombëtare fatëkeqesisht !
Ruajuni nga asimilimi modern nga Serbia Mali i Zi që ua bëjnë sepse pushtuesi nuk ta do të miren kurrë !

Nese nuk e do vendin tënd historinë tende nuk të duan as malazezet serbet apo ruset veç të përdorin e hudhin tutje .
Mbiemrat duhet punuar i madh e i vogel ti ktheni në shqip duke hequr prapashtesat sllave etj

Skënderbeut nuk ja ka ditë vlerën as Europa mosmirënjohese e prepotente , e nuk ja dinë vlerën sot as disa politikan e studiues medioker .
Por për popullin shqiptar gjithëandej në botë Mbreti prijesi Gjenerali i Gjeneraleve botëror triumfatori kryemblema e shqiptarizmes Skënderbeu është çdo gjë për kombin tonë ishte dhe mbetet burim motivimi e frymëzimi në të gjitha përpjekjet tona për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.