Rajoni

Gjendet një bombë e pashpërthyer para burgut në Tetovë

Një i punësuar në Burgun Tetovës sot rreth orës 10:30 ka denoncuar se e ka gjetur një bombë të pashpërthyer para objektit.

Ai e ka vërejtur bombën, kur është parkuar para objektit të burgut, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 “I punësuari në institucionin ndëshkues-përmirësues ‘Tetovë’, ka denoncuar në SPB Tetovë se në afërsi të objektit ku punon, ku e ka parkuar makinën e tij ka vërejtur bombë të pashpërthyer, e cila besohet të jetë kashikara”, thonë nga SPB Tetovë.

Ata shtojnë se zyrtarët policorë po kryejnë hetim, ndërsa janë thirrur edhe përfaqësues të Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim dhe Njësiti për Antiterror pranë MPB-së./Telegrafi/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.