SPORT

Gjatë 2020-ës, cilat janë veturat më të shitura?

Shoqëria e Prodhuesve dhe Shitësve (SMMT) të Britanisë së Madhe ka zbuluar 10 veturat më të shitura në janar të 2020-ës.

Në këtë listë, vendin e parë e zë Ford Fiesta, si vetura më e shitur gjatë 2020-ës në Britani.

Fiesta ka vazhduar dominimin e saj nga 2019-ta, pasi ishte vetura më e shitur, me 77,833 vetura të shitura përgjatë këtij viti.

Vetëm në janar 2020, në Britani të Madhe janë regjistruar 6,087 Ford Fiesta.

Më poshtë janë dhjetë veturat më të shitura gjatë janarit të këtij viti në Britani.

Image

Ford Fiesta – 6,087

Image

Ford Focus – 5,287

Image

Nissan Qashqai – 4,608

Image

Vauzhall Corsa – 4,373

Image

Volkswagen Golf – 4,027

Image

Mercedes A-Class – 4,214

Image

Kia Sportage – 2,457

Image

BMW Seria 3 – 2,422

Image

Volkswagen Polo – 2,336

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.