Fotogaleri

Gjashtë shëtitoret bregdetare më të mira të Evropës

Evropa ka shumë bregdete të mrekullueshme – dhe nuk ka mënyrë më të mirë për t’i eksploruar ato se sa në këmbë.

Por, nga t’ia filloni? Daily Mail ka zgjedhur disa nga shëtitoret bregdetare më të bukura të cilat do t’i shihni më poshtë, transmeton Koha.net.

Image
Ponta de São Lourenço, Madeira

Image
Es Vedra, Ibiza

Image
South West Coast Path, Angli

Image
Hornstrandir Nature Reserve, Islandë

Image
Amalfi, Itali

Image
Samaria Gorge, Greqi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.