SPORT

Giezmann shënon golin e dytë për Francën (VIDEO)

Franca ka shënuar golin e dytë dhe të qetësisë përballë Uruguait.

Në minutën e 61’ ishte Giezmann ai i cili shënoi një gola falë gafës së pafalshme të portierit uruguaian Musleras.

https://www.youtube.com/watch?v=D3XJ9XbshQY&feature=youtu.be

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.